Mostra Comercial i Agrícola
Població: Sant Vicenç dels Horts
Dates: 22 – 24 Gener 2016
Periodicitat: anual
Oferta a exposar: Comerç, agricultura, maquinària, artesania, automoció, bestiar, productes ecològics, gastronomia i mostra de la xarxa associativa local.
Expositors darrera edició: 80
Superfície neta d’exposició: 20000,00 m2
Primera edició: 1982
Entitat organitzadora: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Adreça: Plaça de la Vila, 1 08620 Sant Vicenç dels Horts
Telèfon: 900 11 16 56
Fax: 93 602 21 99
C/e: ajuntament@svh.cat
Web: www.svh.cat

S’obren les inscripcions per participar a la 32a Mostra i Festa Major d’Hivern //

La 32a Mostra i la Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç dels Horts del 2016 tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de gener, i el fil conductor serà el patrimoni arquitectònic local. L’Ajuntament del municipi vol comptar amb la participació d’empreses, emprenedors, comerços, artesans, etc. i anima a fer-ho de manera activa. Per aquest motiu, des del proper dilluns 16 de novembre fins al 13 de gener, totes les persones interessades en participar en les diferents activitats de la Mostra poden inscriure’s al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC).

Aquesta edició de la Mostra conservarà el seu caràcter comercial i agrícola, amb l’objectiu de fer visible el municipi i que aquesta sigui una festa per a la gent del poble, però que també atregui l’interès de la màxima gent de fora que pugui visitar Sant Vicenç dels Horts durant aquests tres dies.
Els comerços, les persones emprenedores i les empreses locals podran participar al Concurs d’aparadors, a l’Era del Baró, a la Mostra de Comerç Local i a la Mostra d’Esdeveniments. També continua el concurs amateur de clicks de Playmobil i si alguna persona vol vendre les seves arracades amb tapes de cafè, bicis amb filferro o clauers de material reciclat ho podrà fer a la Mostra d’artesania local del diumenge 24 de gener. Finalment, els col·lectius i associacions vicentines podran mostrar la seva tasca i les seves activitats a la Mostra d’entitats. Tot això, prèvia inscripció al SIAC.

 

La 32a Muestra y la Fiesta Mayor de Invierno de Sant Vicenç dels Horts del 2016 tendrá lugar los días 22, 23 y 24 de enero, y el hilo conductor será el patrimonio arquitectónico local. El Ayuntamiento del municipio quiere contar con la participación de empresas, emprendedores, comercios, artesanos, etc. y anima a hacerlo de manera activa. Por este motivo, desde el próximo lunes 16 de noviembre hasta el 13 de enero, todas las personas interesadas al participar en las diferentes actividades de la Muestra pueden inscribirse al Servicio Integral de Atención Ciudadana (*SIAC).
Esta edición de la Muestra conservará su carácter comercial y agrícola, con el objetivo de hacer visible el municipio y que esta sea una fiesta para la gente del pueblo, pero que también atraiga el interés de la máxima gente de fuera que pueda visitar Sant Vicenç dels Horts durante estos tres días.
Los comercios, las personas emprendedoras y las empresas locales podrán participar al Concurso de escaparates, a la Era del Barón, a la Muestra de Comercio Local y a la Muestra de Acontecimientos. También continúa el concurso *amateur de *clicks de *Playmobil y si alguna persona quiere vender sus pendientes con tapas de café, bicis alámbricas o llaveros de material reciclado lo podrá hacer a la Muestra de artesanía local del domingo 24 de enero. Finalmente, los colectivos y asociaciones vicentines podrán mostrar su tarea y sus actividades a la Muestra de entidades. Todo esto, previa inscripción al SIAC.

 

DOCUMENTACIÓ

pdf Bases reguladores específiques per a la participació a la 32a Mostra
PDF, 311,36KB
pdf Inscripció mostra 2016. Entitats
PDF, 52,6KB
pdf Inscripció mostra 2016. Comerços
PDF, 90,06KB
pdf Inscripció mostra 2016. Aparadors
PDF, 56,34KB
pdf Inscripció mostra 2016. Artesania popular
PDF, 48,01KB
pdf Inscripció mostra 2016. Clicks
PDF, 50,32KB